Auteur

OVER DE AUTEUR


Geert Wels (°1969) is van opleiding gezondheidspsycholoog (in 2000 is Geert afgestudeerd als doctor in de Psychologische wetenschappen aan de K.U.Leuven) met specialisatie in statistiek en onderzoeksmethoden.


Zijn passie is van kindsaf aan het thema gezondheid, met interesse in wisselwerking tussen lichaam en geest. (Hij mediteert zelf al sinds zijn 14de.)


In oktober 2000 is hij aan de slag gegaan als welzijnscoach. In zijn vrije uren is schrijven zijn passie. Hij wil mensen aan het lezen krijgen, vanuit de overtuiging dat je op die manier heel veel kan leren zonder zelf alle fouten te moeten maken. Hij slaagt er in om met zijn creatieve geest moeilijke thema's gemakkelijker toegankelijk te maken, altijd voorzien van een vleugje humor.


Anti-roest was de start, daarna volgde De Nieuwe Welzijnscoach en 5 sterren
Momenteel schrijft hij voor de facebookgroep 1001verhalen 3 dagen per week 1 kortverhaal, met het doel tot aan 1001 verhalen te komen om te inspireren. De eerste 200 zijn al gebundeld.


Geert woont met zijn schat van een vrouw Huguette in Genk, een regio genaamd: 'Het land van 1001 vijvers'. Als patchworkgezin hebben ze 5 kinderen en 4 kleinkinderen.


OVER DE TRILOGIE EN 1001 VERHALEN


Geert omschrijft de inhoud graag als 'zinvolle fictie'. Zijn passie is om mensen aan het lezen te krijgen. De personages zijn 100% fictief, de boodschap in de verhalen is 100% realiteit en toepasbaar. Persoonlijke ontwikkeling is de rode draad doorheel het geheel. Op een eenvoudige manier gebracht zodat het voor een breed publiek verteerbaar is...


ANTI-ROEST: op een heel eenvoudige manier uitgewerkt hoe je lichaam functioneert. Maar vergis je niet! Ook olympische atleten hebben er nog tips in gevonden om hun prestaties nog te verbeteren!


DE NIEUWE WELZIJNSCOACH: hier leer je de 5 geesten kennen die trachten om je klein te houden. Je hebt deze geesten beslist al ontmoet, maar misschien nog niet herkend. Daarom blijven ze met je sollen.


5 STERREN: tips om een vijfsterrenleven te creëren én door te geven aan anderen: communicatie, prioriteiten stellen, waarden, vergeven, connecteren... 


1001 VERHALEN. In deze verhalen leven de personages uit de trilolgie verder. We krijgen de unieke kans om mee te kijken door hun ogen. Op die manier leren we de wereld telkens op een andere manier kennen. Meer details over de verhalen vind je in de inhoudstafel elders op deze website (alsook enkele verhalen.)


Disclaimer bij de 1001 verhalen: de auteur heeft niet de prentie om te stellen dat hij zelf alle verhalen heeft bedacht. Doorheen 40+ jaar levenservaring, opleidingen, contacten van mensen, boeken lezen, audio beluisteren doe je 'n schat aan informatie op. De bron is vaak onmogelijk nog te achterhalen, maar het verhaal blijft wel mooi om te inspireren. En dat is het doel van 1001 verhalen: inspiratie geven voor een mooier leven.


BIJKOMENDE INFORMATIE


Heb je zelf nog vragen over deze boeken en verhalen? Hoogst waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen via een vriend, kennis, familielid, collega of iemand anders die om je geeft. Deze persoon kan beslist je vragen beantwoorden.Ben je helemaal toevallig op deze website terecht gekomen en kan je bij niemand terecht met je vragen? In dat geval kan je gerust een mail sturen naar geert.wels@1001verhalen.com